Vas Poredak Najboljih Navijaca

- Domaca Navijacka Scena!

Postby destroyer on Thu May 24, 2007 6:06 pm

evo po meni al fkt realno......

1) TM87 (na svakoj utakmici je bilo nesto pripremljeno, odraðena sva gostovanja)

2) Ultrasi Mostar (prva polusezona nije nesto, ali u drugoj su blistali, cini mi se da imaju 2 neodraðena gostovanja)

3) Robijasi Zenica (imali solidan broj koreografija, i gostovanja)

4) RA, Vultures, HZ (RA odlican u prvoj polusezoni, u drugoj ih nigdje, Vulturesi imaju nekoliko propustenih gostovanja i nisu nista sepcijalno priredili, HZ veoma slaba organizacija, brojnost na nivou, ali slabo sto se tice koreografija itd, ali mislim da imaju sva gostovanja

5) Fukare (dosta dobro odraðena gostovanja, ali nisu nesto na domacim tekmama, i veeeelikiiii minus im je katastrofalan izbor pjesmi (90% plagijati))

6) Ĺ kripari (solidni ove sezone, ali brojnost i gostovanja ih ubise)

ja mislim da je ovo neka realnost, s tim da moram dodat jedan minus manijacima, a to je organizacija prevoza.... nekoliko puta se desilo da na gostovanje stignu tek iza prvog poluvremena....
Last edited by destroyer on Fri May 25, 2007 12:49 am, edited 1 time in total.
destroyer
FAN

Postby AVG on Thu May 24, 2007 6:09 pm

[quote="destroyer"]evo po meni al fkt realno......

2) Ultrasi Mostar (prva polusezona nije nesto, ali u drugoj su blistali, cini mi se da imaju 2 neodraðena gostovanja)[quote]

Ultrasi nemaju ni jedno propusteno gostovanje,svako odradjeno,sto se tice premier lige,kupa,pa i svaka pripremna utakmica u Crnoj Gori,Hrvatskoj itd,te do Gojka Suska u Ĺ B...
Znaci ama bas ni jedno(!!!) gostovanje propusteno !!!!!!!!
AVG
Tifoz

Postby destroyer on Thu May 24, 2007 6:19 pm

sry moja greska, ali eto ti mi reci realno jestel ispred manijaka????
destroyer
FAN

Postby Aquiles on Thu May 24, 2007 6:28 pm

Ajmo malo slika tiih da vidmo kakav ko izgleda? ja mislim da je SN ispred Fukara
Aquiles
Simpatizer

Postby AVG on Thu May 24, 2007 6:29 pm

Ja bih TM i UM stavio pod br.1 !
Jer stvarno puno su radile obe skupine...
AVG
Tifoz

Postby AVG on Thu May 24, 2007 6:31 pm

Aquiles wrote:Ajmo malo slika tiih da vidmo kakav ko izgleda? ja mislim da je SN ispred Fukara

Zasto bi bili ispred Fukara ??
SN ima koliko ja znam samo 2 gostovanja i to : Posusje (5 ljudi ) i Grbavicu (5-6) koliko vec....
Dok su fukare solidno odradjivale gostovanja i moze se rec' masovno !!! :wink:
AVG
Tifoz

Postby adnan_tm87 on Thu May 24, 2007 6:32 pm

ispade ultrasi najbolji bili ovu sezonu...po cemu? robijasi su po meni ovu sezonu zakazali(prosla im je bila za respect) ali ova...ra kao sto je momak vec naveo (u prvoj polusezoni odlicni ali ih je druga ukopala!) skripari su imali dosta gostovanja ali ih je malo i po meni slaba organizacija na tribini... a sto se tice vulturesa po meni su jako dobro odradili sezonu. imali nekoliko dobrih koreografija, brojnost na nivou, par dobrih gostovanja su imali...
JER SVAKI OD NAS STO PJESMU PJEVA DO ZADNJEG SE ZA TEBE BORI
adnan_tm87
Simpatizer

Postby Aquiles on Thu May 24, 2007 6:33 pm

AVG wrote:
Aquiles wrote:Ajmo malo slika tiih da vidmo kakav ko izgleda? ja mislim da je SN ispred Fukara

Zasto bi bili ispred Fukara ??
SN ima koliko ja znam samo 2 gostovanja i to : Posusje (5 ljudi ) i Grbavicu (5-6) koliko vec....
Dok su fukare solidno odradjivale gostovanja i moze se rec' masovno !!! :wink:

Sila Nebeska je bolju koreografiju pokazala od fukara, dok fukare odu na gostovanje pa sklekove rade.
imas pm
Aquiles
Simpatizer

Postby Aquiles on Thu May 24, 2007 6:34 pm

adnan_tm87 wrote:ispade ultrasi najbolji bili ovu sezonu...po cemu? robijasi su po meni ovu sezonu zakazali(prosla im je bila za respect) ali ova...ra kao sto je momak vec naveo (u prvoj polusezoni odlicni ali ih je druga ukopala!) skripari su imali dosta gostovanja ali ih je malo i po meni slaba organizacija na tribini... a sto se tice vulturesa po meni su jako dobro odradili sezonu. imali nekoliko dobrih koreografija, brojnost na nivou, par dobrih gostovanja su imali...

Ja kazem slika govori hiljadu rijeci? pa ajmo postavljat iz OVE SEZONE da vidimo sta je tko pokazao
Aquiles
Simpatizer

Postby AVG on Thu May 24, 2007 6:36 pm

Ma ne treba mi PM ...Tu su ljudi da ocjene ...
Sad bi mi mogli dan i noc u raspravu ...Al' kakva je skupina koja ne ide na gostovanja,koja ne daje podrsku van svog grada svom voljenom klubu ????
Ako je tebi sve u koreografiji onda ok ...
AVG
Tifoz

Postby AVG on Thu May 24, 2007 6:54 pm

adnan_tm87 wrote:ispade ultrasi najbolji bili ovu sezonu...po cemu? robijasi su po meni ovu sezonu zakazali(prosla im je bila za respect) ali ova...ra kao sto je momak vec naveo (u prvoj polusezoni odlicni ali ih je druga ukopala!) skripari su imali dosta gostovanja ali ih je malo i po meni slaba organizacija na tribini... a sto se tice vulturesa po meni su jako dobro odradili sezonu. imali nekoliko dobrih koreografija, brojnost na nivou, par dobrih gostovanja su imali...

Nisam rek'o da su najbolji ...Ali odradili su od skupina koje se predstavljaju da spadaju u sam vrh nase scene kao sto su Robijasi,HZ,RA....
A sad mi ti reci za to "po cemu su najbolji" ,po cemu nisu ???
Sta to nismo odradili,uradili ...
SVAKO ODRADJENO GOSTOVANJE,AKCIJE ZA VELIKI RESPECT,GOSTOVANJA SA SOLIDNIM BROJEM,MOZDA U 2-3 GOSTOVANJA ZAKAZILI STO SE TOGA TICE (BIJELJINA,MODRICA,BIHAC) ....
COREO,BALJADE,DIMNIJADE ...SVE ODRADJENO PRIJATELJU MOJ NA JEDNOM VELIKOM NIVOU.....
Ne stavljam NAS na no.1,al' nemozes ni ti reci kao po cemu smo zasluzili to no.1 !!!! 8)  :idea:
I to da su Vulturesi odradili bolje sezonu od nas ... :idea:
Pola gostovanja su propustili !!!
Il' ti nisi upoznat sa skupinom UM 94 pa onda tako govoris,il' stvarno baljezgas ...
Pogledaj slike nase,i izvjestaje pa daji komentare,a ne na slijepo !!!
AVG
Tifoz

Postby adnan_tm87 on Thu May 24, 2007 7:01 pm

ja prijatelju ne kazem da ste vi losi! mene samo nervira sto svi stavljaju "svoje" na prvo mjesto.. budimo realni malo... dobro, ja ne kazem da su vulturesi bolji od vas, tu sam malo pretjerao ali su za razliku od nekih grupa dobro uradili sezonu(iako se borac borio za opstanak)
JER SVAKI OD NAS STO PJESMU PJEVA DO ZADNJEG SE ZA TEBE BORI
adnan_tm87
Simpatizer

Postby Advertisement on Thu Nov 26, 2009 11:24 pm

Advertisement

• Users browsing this forum: No registered users and 1 guest