Vas Poredak Najboljih Navijaca

- Domaca Navijacka Scena!

Postby hordaš on Sat May 26, 2007 12:04 am

Stvarno ne znam zašto pišete gluposti.Možete li biti bar malo realni.Ja sam vatreni hordaš al kažem da nismo pravi ni najbolji ove sezone.Robijaši su mi ok,mislim da su uz TM i HZ najbrojniji.Meni su i svi ostali dobri ali da se sa ovim,zbog brojnosti i organizacije,ne mogu mjeriti.I još nešto: TM i HZ su jedan grad i jedna raja i nema velike mržnje(kako neki pišu).I ne treba biti.To je oduvjek tako i tako æe i biti.
hordaš
Indijanac

Postby hordaš on Sat May 26, 2007 12:21 am

Ja æu pokušati biti realan:                                      OVA SEZONA:                                                     1.TM,Robijaši                                                          2.HZ,RA,Ultras                                                     3.Fukare                                                                                            Â 4.Vultures,Ĺ kripari                                                                         5.Svi ostali su "tu negdje"                                                      GENERALNO: (zadnjih 20 godina)                                                                                              Â 1.HZ,TM                                                                                              2.Robijaši,Fukare,RA                                                                 3.OSTALI
Last edited by hordaš on Sat May 26, 2007 12:26 am, edited 1 time in total.
hordaš
Indijanac

Postby mirax_ze on Sat May 26, 2007 12:26 am

hordaš wrote:Stvarno ne znam zašto pišete gluposti.Možete li biti bar malo realni.Ja sam vatreni hordaš al kažem da nismo pravi ni najbolji ove sezone.Robijaši su mi ok,mislim da su uz TM i HZ najbrojniji.Meni su i svi ostali dobri ali da se sa ovim,zbog brojnosti i organizacije,ne mogu mjeriti.I još nešto: TM i HZ su jedan grad i jedna raja i nema velike mržnje(kako neki pišu).I ne treba biti.To je oduvjek tako i tako æe i biti.
potpuno se slazem, nikada nece biti mrznje izmedju hz i tm. koliko sam imao priliku da "pratim" horde mislim da su HZ sa zapada daleko vise pokazale nego hz sa sjevera. TM imali su jake domace ali veeeliki minus im dajem zbog dogadjaja u zepcu. UM su u ovoj sezoni nadmasili sami sebe ovo je njohova najbolja sezona koju su imali. RA u prvom dijelu odlicni au drugom no coment (ko visoko leti taj nisko pada). vultresi solidni iako neidu na gostovanja ako nemaju bus. fukare malo su se probudili par dobrih gostovanja + jedan broj neodradjenih gostovanja. skripare necu da komentarisem ni sn.
I DOK SPAVAM Ă
mirax_ze
Agent

Postby destroyer on Sat May 26, 2007 12:29 am

hordaš wrote:Ja æu pokušati biti realan:                                      OVA SEZONA:                                                     1.TM,Robijaši                                                          2.HZ,RA,Ultras                                                     3.Fukare                                                                                             4.Vultures,Ĺ kripari                                                                         5.Svi ostali su "tu negdje"                                                      GENERALNO: (zadnjih 20 godina)                                                                                               1.HZ,TM                                                                                              2.Robijaši,Fukare,RA                                                                 3.OSTALI

pretacno samo bih umjesto robijasa ma prvo mjesto stavio pored manijaka ultrase, a robijase na drugo mjesto sa hz i ra
destroyer
FAN

Postby adnan_tm87 on Sat May 26, 2007 1:00 am

ja mislim da su robijasi dizali dva puta istu setalicu i zbog toga imaju veliki minus kod mene, druga stvar-podjela, ostalo nije lose
JER SVAKI OD NAS STO PJESMU PJEVA DO ZADNJEG SE ZA TEBE BORI
adnan_tm87
Simpatizer

Postby hordaš on Sat May 26, 2007 1:01 am

Vjerujte da svim navijaèima Sarajeva smetaju podjele i svi bi volili da se to što prije završi.VRATIÆE SE HORDE ZLA I BITI NAJBOLJE.Mislim da su Robijaši maaaalo ispred Ultrasa(prije svega brojniji su-razumljivo-Zenica ima samo jedan klub),ali su Ultrasi svake godine sve bolji.
hordaš
Indijanac

Postby mirax_ze on Sat May 26, 2007 1:19 am

adnan_tm87 wrote:ja mislim da su robijasi dizali dva puta istu setalicu i zbog toga imaju veliki minus kod mene
a de mi navedi na kojim se to tekmama pojavila ista setalica
I DOK SPAVAM Ă
mirax_ze
Agent

Postby AVG on Sat May 26, 2007 12:28 pm

hordaš wrote:Vjerujte da svim navijaèima Sarajeva smetaju podjele i svi bi volili da se to što prije završi.VRATIÆE SE HORDE ZLA I BITI NAJBOLJE.Mislim da su Robijaši maaaalo ispred Ultrasa(prije svega brojniji su-razumljivo-Zenica ima samo jedan klub),ali su Ultrasi svake godine sve bolji.

Gdje su brojniji ?? Ako mislis na gostovanja varas se !
AVG
Tifoz

Postby destroyer on Sat May 26, 2007 1:35 pm

adnan_tm87 wrote:ja mislim da su robijasi dizali dva puta istu setalicu i zbog toga imaju veliki minus kod mene, druga stvar-podjela, ostalo nije lose

to je bila sila nebeska cini mi se.... ustvari prvi put tu setalicu nisu podigli vec je bila okacena negdje sa strane zbog bojkota cini mi se. a drugi put su je podigli
destroyer
FAN

Postby adnan_tm87 on Sat May 26, 2007 3:23 pm

moze biti i to da je bilo ali znam da su imali 2 puta istu setalicu!
JER SVAKI OD NAS STO PJESMU PJEVA DO ZADNJEG SE ZA TEBE BORI
adnan_tm87
Simpatizer

Postby r.u.b. on Sat May 26, 2007 5:46 pm

robija je imala istu setalicu i protiv sarajeva i protiv sirokog!!!!!!!!!
a SN je setalica stojala na kuci pored stadiona protiv leotara ali nije dizana,a setalica je dignuta protiv zrinjskog al nije ista!!!
r.u.b.
Indijanac

Postby hordaš on Sat May 26, 2007 9:05 pm

AVG wrote:
hordaš wrote:Vjerujte da svim navijaèima Sarajeva smetaju podjele i svi bi volili da se to što prije završi.VRATIÆE SE HORDE ZLA I BITI NAJBOLJE.Mislim da su Robijaši maaaalo ispred Ultrasa(prije svega brojniji su-razumljivo-Zenica ima samo jedan klub),ali su Ultrasi svake godine sve bolji.

Gdje su brojniji ?? Ako mislis na gostovanja varas se !
Mislio sam,uopšte,na brojnost.Mislim da Ă
hordaš
Indijanac

Postby Advertisement on Thu Nov 26, 2009 10:10 pm

Advertisement

• Users browsing this forum: No registered users and 1 guest