Vas Poredak Najboljih Navijaca

- Domaca Navijacka Scena!

Postby Ivan on Sat May 26, 2007 9:13 pm

A da jednom probate poredat a da u poredak nesvrstavate grupu kojoj pripadate vec vas poredak ostalih bez vase grupe
Ivan
Agent

Postby boki-c2 on Sat May 26, 2007 9:44 pm

UM je prvi a ostali poslije dolaze i najviše smo pokazali ove sezone a pokazat æemo i u sljedeæim
The way of life...UM'94-C2
boki-c2
Indijanac

Postby r.u.b. on Sat May 26, 2007 9:44 pm

1.TM,RA
2.HZ,Ultras Mostar
3.Robijasi,Vultures
4.Skripari,Fukare

TM i RA jer imaju dobar izgled tribine,gostovanja...
HZ moze jos bolje zato su na 2 mjestu,a Ultrasi su najjvise napredovali ovu sezonu...
Robijasi u svadji pa su pali ove sezone,Vulturesi nisu na kraju odradili gostovanja kad je bilo najjteze al opet svaka cast.
Skripari su ispred Fukara zbog gostovanja...
r.u.b.
Indijanac

Postby k.p.d. on Sat May 26, 2007 11:01 pm

r.u.b. wrote:robija je imala istu setalicu i protiv sarajeva i protiv sirokog!!!!!!!!!

..............Pametnjakovicu jedan setalica jest bila dva puta,ali zapamti to je grb ROBIJASA a ne nesto tamo lijevo i po meni se grb grupe ili voljenoga kluba moze ponoviti,a cinimi se da su i RA isto dizali grb veleza pa sta to je meni OK,a sad da smo mi ponovili setalicu citavu protiv SA sto je bila to bi bilo smijeno do bola to je vec nesto drugo.....A grb kluba i grupe je nesto posebno..
k.p.d.
Simpatizer

Postby r.u.b. on Sat May 26, 2007 11:07 pm

r.u.b. wrote:robija je imala istu setalicu i protiv sarajeva i protiv sirokog!!!!!!!!!
..............Pametnjakovicu jedan setalica jest bila dva puta,ali zapamti to je grb ROBIJASA a ne nesto tamo lijevo i po meni se grb grupe ili voljenoga kluba moze ponoviti,a cinimi se da su i RA isto dizali grb veleza pa sta to je meni OK,a sad da smo mi ponovili setalicu citavu protiv SA sto je bila to bi bilo smijeno do bola to je vec nesto drugo.....A grb kluba i grupe je nesto posebno..

de pogledaj postove malo prije ja o tome nisam prvi ni poceo pricat samo sam rekao na kojim tekmama je bilo.
a sto poslije onog prozivanja po forumima niste dizali opet onaj grb???
Jedinstvo cu bodriti do svoje smrti,a voljeti vjecno!
r.u.b.
r.u.b.
Indijanac

Postby destroyer on Sun May 27, 2007 12:18 am

drug moj veliki minus je dva puta dizati istu setalicu sta god da se nalazi na njoj.... ako vam je fazon dizati vase grbove i vasa obiljezja (sto i treba) napravite drugu setalicu sa tim istim grbom ali neki drugi fazon da nije ista kontas?... manijaci su imali 2 koreografije ove sezone na kojima je bila glavna tema TM, a to su ona protiv sarajeva T M 8 7, i protiv jedinstva jedna stalica na kojoj  je pisalo TM.... znaci nije fazon sto smo mi dva puta dizali TM, nego je bitno da to nisu iste setalice
destroyer
FAN

Postby r.u.b. on Sun May 27, 2007 1:28 am

destroyer wrote:drug moj veliki minus je dva puta dizati istu setalicu sta god da se nalazi na njoj.... ako vam je fazon dizati vase grbove i vasa obiljezja (sto i treba) napravite drugu setalicu sa tim istim grbom ali neki drugi fazon da nije ista kontas?... manijaci su imali 2 koreografije ove sezone na kojima je bila glavna tema TM, a to su ona protiv sarajeva T M 8 7, i protiv jedinstva jedna stalica na kojoj  je pisalo TM.... znaci nije fazon sto smo mi dva puta dizali TM, nego je bitno da to nisu iste setalice

pa to i ja kazem,al necu da se svadjam preko neta,a i sta me briga njima ako valja da dizu vise puta istu setalica onda OK. :wink:
Jedinstvo cu bodriti do svoje smrti,a voljeti vjecno!
r.u.b.
r.u.b.
Indijanac

Postby AVG on Sun May 27, 2007 11:53 am

Rezime sezone (Ultras Mostar):
http://www.youtube.com/watch?v=woElMgb4KTk
AVG
Tifoz

Postby UM '94 on Sun May 27, 2007 4:19 pm

e pogledajte ovaj rezime sezone...pa onda pricajte.a kada bi o akcijanju pricali nebi kraja bilo...
UM '94
Simpatizer

Postby adnan_tm87 on Sun May 27, 2007 5:25 pm

e tek sad mogu reci da su TM najbolje odradili sezonu! niste na pola utakmica imali koreografiju (osim sto ste dizali standarde) i mozes li mi objasniti sta vama predstavljaju zastave hrvatske, ovo je premijer liga Bosne i Hercegovine (nemoj misliti da je ovo provokacija, pitanje je cisto informativno)
JER SVAKI OD NAS STO PJESMU PJEVA DO ZADNJEG SE ZA TEBE BORI
adnan_tm87
Simpatizer

Postby UM '94 on Sun May 27, 2007 5:33 pm

ja sam hrvat kao i 90% navijaca zrinjskog.a ovo je drzava takva kakva jest.vi ste grad od 700 000 stanovnika od toga se dijeli na 3 dijela(iako je slavijinih navijaca svega 10 000)a ostalo se dijeli na SA i ZE a u nas 125 000 na 2 dijela grad pa nam je brojnost upriliku kao i u vas cak i veca.o HZ da nepricam.a kad je tako sta vama na tribinama znaci turska zastava kad vi APSOLUTNO NEMATE NIKAKVE VEZE S TURCIMA??de mi to objasni.sto se tice koreografija pogledaj kakva je nasa tribina i kakva je vasa.Na nasoj je jeb... napraviti koreo samo tako a vasa je idealna da imamo ljepsu tribinu pravili ih i mi siguran sam.ove sezone smo dobili buseve 4 puta a sva su gostovanja odradjena i to od ova 4 jedan od tih su vrapcici.pa sad kontaj...
UM '94
Simpatizer

Postby adnan_tm87 on Sun May 27, 2007 5:36 pm

[url]http://www.youtube.com/watch?v=UcQhbbIoe8M
[/url]http://www.youtube.com/watch?v=O4R70GayQp4

detalji iz mostara i sa koseva pa razmisli malo (gori mostar, gori kosevo) Ovu bakljadu na sa koseva, ko ponovi RESPECT
JER SVAKI OD NAS STO PJESMU PJEVA DO ZADNJEG SE ZA TEBE BORI
adnan_tm87
Simpatizer

Postby Advertisement on Fri Nov 27, 2009 7:48 am

Advertisement

• Users browsing this forum: No registered users and 1 guest